Brynäs IF

723316 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2477256

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Förra säsongen ser jag inte som ett misslyckande. Vi får minnas att Brynäs var en förening i spillror efter säsongen 20/21. Men man hade ju velat att dom skulle ta ytterligare ett kliv den här säsongen, nu blir det ett steg tillbaka istället. Där är misslyckandet.

Att bara säga att man har högre krav på sitt lag än 10:e plats blir lite Kalle Anka tycker jag utan att ta med var laget kom ifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: givetvis helt OK att var nöjd med en 10:e plats. Själv har jag större krav än så och att likna mig vid Kalle Anka för att ha just de kraven…jadå kan vi nog byta namn på denna sida till Ankeborg.

Jag tror att de flesta här har större krav/förväntningar än att se en 10:e plats som en framgång för sitt kära Brynäs.

Klubben är gravt missköt i ca 10 år. Jag har väl kört lite ”Huge-style” och trott inför varje säsong att nu blir det riktigt bra …men, nej.

De som ska vara kunniga och ha insyn har inte motsvarat mina krav. Kanske dina, grattis till dig isåfall.

Ikväll gameday, forza 🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Håller med dig faktiskt. Det känns son alldeles för många supportrar tror att Brynäs fortfarande är ett topplag. Historiskt lag i all ära men det betyder inte ett skit när det kommer till prestation eller tabelläge. Vi har en snedvriden självbild av vårt lag. Precis som Brynäs som förening har.
När det kommer till när vi har gått långt i ett slutspel, har vi då inte gjort det tack vare en genialisk talangspelare ur eget led?
T.ex Silvferberg, Järnkrok, Lindblom? Jag var inte inne i hockeyn -99 så kan inte uttala mig om det.
Kommentera