Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2481324

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
Man kan tycka mycket om Alcén, orutinerad, sättet han fick tjänsten osv. Men nu när han faktiskt varit SC i nästan två år, värvat ganska bra och börjar få lite rutin, är det nu man ska göra sig av med honom? Det är väl kommande åren han bör kunna bli en bra sportchef?
Det är ju de senaste två åren som varit "risken" så att säga.
Jag tycker att han ska få vara kvar. Det jag däremot ställer mig kritisk till är att vi inte har en heltidsanställd scout.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag håller med dig till viss del.
Jag har länge varit en Alcén förespråkare eftersom jag tyckt att den mannen har fått oförskämt mycket skit. Han har levererat otroligt fina namn, men spelarna har inte levt upp till förväntningarna.
Problematiken ligger tyvärr i att trots dessa fina namn, så är det inte många som egentligen kan tillskrivas Alcén. Manner och resterande stab har handplockat spelare som Friman, Sklenicka, Niemelä, Björninen & Olkinuora.
Och utöver dessa, är det främst spelare som har Brynäs som moderklubb och valt att vända hem.
De enda spelarna som egentligen kan tillskrivas Alcéns scouting är Strömgren, Palve och till viss del Dima (även fast de är gamla lagkamrater).
Jag gillar Alcén, men tyvärr finns det nog stor risk att vi kommer fallera på hans skrala kontaktnät och orutin när vår huvudtränare inte längre står vid rodret.
Där ligger problematiken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox:
Alcén kostar i två år till. Varför inte använda honom som scout?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag hävdar att han har exakt noll att tillföra. Att vi fått spelare till årets trupp kan i stort sätt tillskrivas Manner. Givet att man ska nyttja en tränares kontaktnät, men här har det varit det endaste alternativet, ja förutom gamla brynäsare då.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox:
Fan kan man inte få njuta av en vår oftare än vart 10:e år.
Sitter och tittar ut på en underbar dag och har fan bara ångest.

Kollade HV's stats mot sina kvarvarande motståndare.
I deras tidigare matcher mot respektive lag på respektive arena (enligt kvarvarande matcher) har HV tagit 14 av 15 poäng...
Kommentera