Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2495384

Sv: Alla Helvetes Kval
Ove Myling: samtidigt var det ju Max flyt för Malmö med de två snabba målen, vi var något bättre fram tills dess och en mental kollaps för kan man ju förstå. Vilken chock.
Var det Dima som hade ett jätteläge vid 1-0? Fan om vi fått 2-0 där alltså.
Sen såg ju deras målis darrig ut men klarade flera gånger på rent flyt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Axle San:
Är lite kluven till om jag önskar att Dima blir avstängd för knätacklingen i går (har inte sett repriser, så går bara på hörsägen att det var en möjlig knätackling).

Det lutar nog åt att jag hoppas på avstängning.
Offensiva kvaliteerna finns ju där (nånstans), men tycker nog det väger för lätt i förhållande till den risk bakåt han utgör.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Axle San: fick ändå känslan att Malmö, likt en del andra lag under säsongen, väntade ut oss lite i första perioden. vi går bort oss och pang, pang, 1-3.

Lyssnade precis på Adam Johanssons Hockeypuls-special och tycker att han är spot-on. Fick samma känsla som han beskriver, redan i match 1. Att det var vid just 1-3 känslan kom att vi inte kommer kunna vinna denna serie.

Kommer vi inte ut med aggressivitet och bestämdhet imorgon och så är det nog kört. Å andra sidan, kan vi "chocka" Malmö imorgon och plocka hem 1-1 så kan det nog bli en jämn historia.

Men känslan efter igår är just nu att det ser ut som vi gett upp lite grann.

Vill dock inte ha någon "kupp" på årsmötet, tycker att Bosse Bank ska vara kvar, troligtvis även Svedman. Men därefter rensa rent.
Låst ämne