Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2495395

Sv: Alla Helvetes Kval
Axle San: fick ändå känslan att Malmö, likt en del andra lag under säsongen, väntade ut oss lite i första perioden. vi går bort oss och pang, pang, 1-3.

Lyssnade precis på Adam Johanssons Hockeypuls-special och tycker att han är spot-on. Fick samma känsla som han beskriver, redan i match 1. Att det var vid just 1-3 känslan kom att vi inte kommer kunna vinna denna serie.

Kommer vi inte ut med aggressivitet och bestämdhet imorgon och så är det nog kört. Å andra sidan, kan vi "chocka" Malmö imorgon och plocka hem 1-1 så kan det nog bli en jämn historia.

Men känslan efter igår är just nu att det ser ut som vi gett upp lite grann.

Vill dock inte ha någon "kupp" på årsmötet, tycker att Bosse Bank ska vara kvar, troligtvis även Svedman. Men därefter rensa rent.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Tror med Bosse och Svedman ska vara kvar, framförallt Bosse och framförallt i HA. Dock väldigt besviken på Svedmans ickeagerande gällande Alcén. Det får han ta på sig och det är främst därför vi nu står i den här skiten.

Sen hela processen med att inte sparka till att sen sparka Manner 2 dagar innan kvalet och i panik ringa in tre ersättare andas ju inte riktigt professionalism. Det får ju till och med Gunnar Ekman och River Jump att se ut som rena proffs i motsvarande situation för två år sedan.
Låst ämne