Brynäs IF

722736 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2495455

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: För det har Lindbäck menar du? Olkinuora ger oss chansen varje match. Lindbäck ger motståndaren chansen varje match.

Ja precis, han har ju bara haft en hel säsong på sig att hitta spelet, klart han ska ha fler chanser. Herregud
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten:
Jag är urbota less på alla dispyter här på forumet, det verkar mer handla om vem som vill framstå som smartast än något annat.

Kära Bulten, jag är inte ens i närheten av att söka en konflikt med dig. Du ber om ”en enda anledning” till att ställa Lindbäck (förvisso till Huge, men detta är ett forum). Jag skriver att det möjligen finns två anledningar, varav en jag knappt tror på själv.

Jag tycker att Olkinuora har visat att han kan vinna matcher åt oss och han tar det han ska. Men att han faktiskt i sina senaste matcher varken gjort bort sig eller imponerat. Att det vid ett läge där man inte har något att förlora faktiskt skulle kunna slänga in Lindbäck som har allt att vinna och kan ta chansen att få revansch. Som sagt, hans sega sidledsförflyttningar talar emot detta (vilket jag tydligt skrev). Jag tror inte att det är ett troligt scenario, MEN det är en anledning.

Men du måste fördumma precis allt som alla skriver här. Vad är problemet? Tycker du att mitt inlägg förtjänade att hånas? Har jag gjort dig något? Var det så otroligt korkat skrivet av mig? Jag är bara nyfiken på vad som driver detta konstanta konfliktsökandet. Tagga ner.
Låst ämne