Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2502406

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Inte den kontinuitet att man hade ledande personer samt ett spelsätt och arbetssätt som fungerar över tid att falla tillbaka på även när man har ett år av motgång. Som Luleå, Frölunda, Växjö etc.

Den kontinuitet du menar att man hade samma person anställd under mer än en säsong. Det är kontinuitet med Brynäsmått..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Zzz: Jag menar att Brynäs hade möjlighet att börja skapa en kontinuitet inför den här säsongen. Kanske formulerade dåligt.

Bulan är väldigt konsekvent med sin spelidé, likaså Rönnberg. Noll sannolikhet att spelare som Kvist och Palve hade fått förlängda kontrakt med Bulan som tränare.

Manner var inkonsekvent. Istället för att skapa kontinuitet med spelidén försökte man spela en offensivare hockey. Det kunde inte laget hantera. Hur ska man kunna få till den kontinuiteten som Luleå och Frölunda har om man inte är konsekvent i tilltron till den egna spelidén?

Sedan tror jag att kontinuitet har varit ett överskattat ledord i Brynäs. Istället för att bygga vidare på någonting bra har kontinuitet blivit ett argument för att behålla ledare och spelare som inte håller måttet.

Kontiniutet är ju bra, men bara om du har rätt personer på plats som utgör den kontinuiteten. Annars blir det bara pannkaka av alltihop.
Låst ämne