Brynäs IF

722808 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2512044

Sv: Alla Helvetes Kval
Auchinleck: Beror helt på vilket budgetlag Brynäs får på fötterna. Minus ca 8-9 mio fast sen får vi väl elstöd + fallskärm men vi landar fortfarande på minus.
Inget bra ingångsvärde trots att vi lär tappa 1a, 2a och delar av 3e linan och därmed en stor del av lönekostnaden. Kommer ta många år..
Dessutom att gå upp direkt utan att ha sanerat ekonomi, trimmat org, styrt upp sport och junior gör bara att vi loopar tillbaks i samma sörja. Inte för att det finns en chans att vi studsa upp direkt iofs.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Silfver: Klart det beror på vilken budget man har, men det krävs skickliga lagbyggare för att lyckas även i Hockeyallsvenskan. Jag konstaterar att några relativt omeriterade importspelare är bland seriens absolut bästa offensiva spelare och är riktiga superspetsar för Modo och Björklöven. Deras skickliga sportchefer har scoutat fram dessa importspelare.

Vem kan göra det i Brynäs; Johan Alcén eller Erika Grahm?

Vi vet alla svaret på den frågan.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Silfver: 8-9 miljoner?? Bara TV-avtalet som vi förlorar är c:a 40 miljoner!!! Lägg sedan till att vi kommer förlora i sponsorer, publik och annat. Det är en total katastrof våra kunniga yrkesmän (och dito kvinnor) kokat ihop åt oss.
Låst ämne