Brynäs IF

722790 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2523700

Sv: A propósito de nada
Jag hade hellre sett Janne Larsson som videocoach, som kommer från bra år i Rögle, istället för Hansson som varit här flera år, där vi som fans egentligen inte vet något alls om prestation.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Kommer Janne Larsson in som ordförande?🤔
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Förening är ett stort skämt som kör vidare med idel gamla brynäsare. Masken har ganska tunn tränarerfarenhet och Molins tränar cv är väl inget att skryta med. Känns som att man bara väljer det enklaste alternativet hela tiden. Jag har svårt att förstå hur vi ska kunna ta oss tillbaka om vi dessutom ska bygga laget med stomme av de spelare som inte presterade denna säsong. Varken Rödin eller Bertil blir bättre för varje säsong.
Hansson som videoanalytiker i år igen, har de tittat på nån video den här säsongen? Det har iaf inte märkts om de har gjort det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
”Vi har tittat mycket på vilka egenskaper som ska bygga gruppen till vinnare”, vilken sinnessjuk tillfällighet att de tre som bäst besitter dessa egenskaper också råkar vara gamla Brynäsare. Gällstedt är givetvis intressant, men frågan är hur mycket man ens tittat utanför Brynäsbubblan, antagligen inte alls. Att man inte hittar några andra assisterande än panikåtgärden och nödlösningen inför kvalet tyder på det också.

Det som överraskade mig mest positivt är att man förlängde med Hansson, det trodde jag verkligen inte skulle hända.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Tror Larsson i så fall hade varit ett alternativ till Masken som den analytiska gubben i ledarstaben, inte till Hansson. Utöver kompetensen är ju Hansson ganska ung, tror det är bra att inte bara ha massa gamla gubbar i staben.

Om man ska anmärka på något är det nog sättet som Brynäs kommunicerar ut det här på. Istället för 4 artiklar borde man haft 1. Nu har man 4 varav den viktigaste (huvudtränaren) syns minst på sajten. Osmart.
Kommentera