Brynäs IF

722773 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2523704

Sv: A propósito de nada
Groggfinken: Tror Larsson i så fall hade varit ett alternativ till Masken som den analytiska gubben i ledarstaben, inte till Hansson. Utöver kompetensen är ju Hansson ganska ung, tror det är bra att inte bara ha massa gamla gubbar i staben.

Om man ska anmärka på något är det nog sättet som Brynäs kommunicerar ut det här på. Istället för 4 artiklar borde man haft 1. Nu har man 4 varav den viktigaste (huvudtränaren) syns minst på sajten. Osmart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Förhoppningsvis kommer Masken även vara bollplank till Alcen och kanske därför valde bort Janne L. Hoppas det inte ligger något gammalt och skaver bara som gjorde att Jannes kompetens inte tas tillvara.

En sak som gör mig orolig är bristen på erfarenhet bland ledare och sportlig ledning. Med Manner och hans ass hade vi kanske SHLs mest erfarna ledarstab med mycket kunskap och erfarenhet om att verka i stora och framgångsrika organisationer samt landslag. Något som var ett tryggt komplement till vår oerfarna sportliga ledning.

Den nya staben består av Gällstedt som vi inte vet så mycket om annat än att någon nämt att han ska vara uppskattad som ass i Schweiz. Ove som enbart varit i Brynäs förutom två år i Karlskrona. Masken har visserligen gedigen erfarenhet men har inte sysslat med elithockey sedan 2017. Vem är garanten för att verksamheten man bedriver är tillräckligt bra 2023?

Jag hade gärna sett att man kompletterade ledarstaben med en rutinerad ass tränare utifrån. Men pusslet med Maskens och Oves övriga uppgifter kanske gjorde att det blev den mest kostnadseffektiva lösningen och för helheten bästa lösningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "Om man ska anmärka på något är det nog sättet som Brynäs kommunicerar ut det här på. Istället för 4 artiklar borde man haft 1. Nu har man 4 varav den viktigaste (huvudtränaren) syns minst på sajten. Osmart."

Kommunikationen är under all kritik!
Inget intresseskapande, ingen hype, inga förvarningar, ingen struktur när det kommer till klockslag.
Nästan smärtsamt att veta att en person just nu får betalt för att utföra arbetsuppgifter som samtliga här inne hade kunnat göra bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Betyder dessa uttalanden att Honken är out?

"ledarkvartetten komplett"
Hansson "kan fungera som målvaktstränare"
Kommentera