Brynäs IF

722777 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2523723

Sv: A propósito de nada
Peja: Förhoppningsvis kommer Masken även vara bollplank till Alcen och kanske därför valde bort Janne L. Hoppas det inte ligger något gammalt och skaver bara som gjorde att Jannes kompetens inte tas tillvara.

En sak som gör mig orolig är bristen på erfarenhet bland ledare och sportlig ledning. Med Manner och hans ass hade vi kanske SHLs mest erfarna ledarstab med mycket kunskap och erfarenhet om att verka i stora och framgångsrika organisationer samt landslag. Något som var ett tryggt komplement till vår oerfarna sportliga ledning.

Den nya staben består av Gällstedt som vi inte vet så mycket om annat än att någon nämt att han ska vara uppskattad som ass i Schweiz. Ove som enbart varit i Brynäs förutom två år i Karlskrona. Masken har visserligen gedigen erfarenhet men har inte sysslat med elithockey sedan 2017. Vem är garanten för att verksamheten man bedriver är tillräckligt bra 2023?

Jag hade gärna sett att man kompletterade ledarstaben med en rutinerad ass tränare utifrån. Men pusslet med Maskens och Oves övriga uppgifter kanske gjorde att det blev den mest kostnadseffektiva lösningen och för helheten bästa lösningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
En sak till som är lite oroande är ju att man ska sätta ett spelsystem innan säsongen drar igång.
Har tränartrojkan tillräcklig erfarenheten av HA-spel eller kommer vi att anpassa oss under seriens gång?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: det står till och med i texten att Masken ska hjälpa SC.

Gällstedt - 2 år
övriga har skrivit på för 1 år.

Kan inte hjälpa det, men jag får en dålig känsla i magen. Bästa chansen någonsin att bygga nytt och vi bygger gammalt. Jättegammalt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: "Med Manner och hans ass hade vi kanske SHLs mest erfarna ledarstab med mycket kunskap och erfarenhet om att verka i stora och framgångsrika organisationer samt landslag. Något som var ett tryggt komplement till vår oerfarna sportliga ledning."

Jag förstår din poäng men samtidigt, det gick ju inte direkt nå vidare ändå?
Kommentera