Brynäs IF

722773 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2541589

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Absolut vansinne att Calle inte är tillfrågad. Han hade gått rakt in i första eller andrakedjan, sett till övriga spelare som är med. Han har visserligen spelat mycket med Auston Matthews i år, men ett halvt poäng per match den här säsongen är borde rendera i en uttagning.

Jag menar om en sån som Alex Nylander, en AHL-svensk som är för dålig för NHL, är uttagen nog fan platsar Calle då. Men Samhall tog väl ut lillebror Nylander bara för att locka dit storebror. Nej, gör om, gör rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Snudd på tjänstefel av Hallam om det stämmer att Järnkrok inte ens fått frågan. Han är ju betydligt bättre än majoriteten av forwards i 3 kronor truppen idag.

Undrar om Hallam ens sett Toronto den här säsongen? Nylander har ju så klart varit given om han blir tillgänglig så man kanske valt att fokusera på andra klubbar. Spelar man i Torontos 1:a kedja med Matthews och Marner så borde man plats i en B-trupp som 3 kronor har i år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Handen på hjärtat , hur många har ett uns förtroende för Alcén? Jag har det inte . Han har sjukt mycke å bevisa å har Brynäs råd å ge han han den tiden. Om det nu stämmer att för att få ett starkt lag å klara resan tillbaka till shl .Så kollar vår sc på norska spelare.🤣🤣🙈 Det säger de mesta. Alcén måste bort å få kvalité å kunskap på sc positionen omgående.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Samhall😉😉🤣
Kommentera