Brynäs IF

722767 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2541602

Sv: A propósito de nada
Handen på hjärtat , hur många har ett uns förtroende för Alcén? Jag har det inte . Han har sjukt mycke å bevisa å har Brynäs råd å ge han han den tiden. Om det nu stämmer att för att få ett starkt lag å klara resan tillbaka till shl .Så kollar vår sc på norska spelare.🤣🤣🙈 Det säger de mesta. Alcén måste bort å få kvalité å kunskap på sc positionen omgående.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: ”Så kollar vår sc på norska spelare.🤣🤣🙈 Det säger de mesta.”

Menar du att alla Norska spelare är dåliga? Det låter lite trångsynt. Tycker snarare att det är positivt att han tittar på VM-spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel:
” Handen på hjärtat , hur många har ett uns förtroende för Alcén?”

Jag har betydligt mer förtroende för JA än för Svedman. Dock är det mycket lägre än vad det borde vara. Sen Svedman bör kickas till hösten, tar han Alcen med sig så ok.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: "Handen på hjärtat , hur många har ett uns förtroende för Alcén?"

Mitt förtroendekapital för Alcén, sett till dom två senaste säsongerna, är noll och ingenting. Nu är vi dock fast med honom, åtminstone den här säsongen, så det är väl bara att gilla läget och hoppas på att truppbygget faller väl ut och vi tar oss tillbaka.

Risken är ju dock stor att han gräver sin egen grav om han misslyckas med lagbygget i år igen. Det känns som att det är sista chansen han får från Svedman och ledningen nu att bevisa sin sportsliga kompetens.

Även om förtroendet är noll får man lov att ge Alcén beröm för starten på sillyn. Många starka värvningar har det blivit som man inte såg komma (tänker främst på Kelleher och Vesel), ihop med några förlängningar av nyckelspelare. Nu ska han bara sätta ett par backvärvningar som lyckas väl på isen. Gör han det så har han gjort en stark silly i min mening.
Kommentera