Brynäs IF

722787 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2545073

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det är hennes fulla rätt att ställa upp och det är vår (medlemmarnas) fulla rätt att rösta på någon annan. Jag tycker det är bra att Conny får motkandidater och inte är den enda som går att rösta på. I alla fungerande demokratiska val finns det fler än en kandidat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag är väl införstådd med hur den demokratiska processen fungerar och respekterar den fullt ut. Det jag tycker är lite tragiskt är att det (i dagsläget) ska stå mellan två så pass kontroversiella val. Man hade redan en kontroversiell kandidat i Conny, och så nu Camilla på det. Brynäs och dess medlemmar gör det, återigen, inte lätt för sig själva.

Jag kommer definitivt lägga min röst på Conny i dagsläget om det står mellan dessa två, just för att han är mer involverad i klubben och har en större insyn i den dagliga verksamheten.

Och som jag nämnt tidigare hoppas jag även på någon ytterligare kandidat, just för att den demokratiska processen ska vara så "clean" som möjligt och inte behöva handla om att välja mellan två så omtvistade val som Conny och Camilla faktiskt är.
Kommentera