Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #255298

Sv: 2003/2004
P J Davydjoos: Det ar precis sa jag tanker. Vi kommer att gora oss av med ett helt koppel gamla och dyra spelare plus en halv pluton tranare som inte jobbar for oss langre. Aven om vi maste ta hand om ett budgetunderskott sa har jag en kansla att vi faktiskt har en chans att fa ihop ett starkt och spannande lag med en bra, klok mix av ungt och gammalt.

Jag tror ocksa att Bergs avpollettering oppnar dorren for nya och battre kontakter med sponsorer. Dar har vi en annan anledning att se ljust pa framtiden. Det kanns som om vi nu faktiskt har ett tillfalle att definiera nya mal, dra igang nagot nytt. Nu kommer gordo att slita mig i bitar och hojta "med Danielsson?? med Nyllet??!", men den risken far jag ta. Avstand kan ibland vara valdigt betryggande. :-))

En av de centrala bitarna i det har pusslet ar forstas sportchefen, och att han far en bra budget att arbeta med. Jag skulle tro att det ar delvis sadant man forhandlar om just nu. Vem som ska bli sportchef verkar ju ha vari tklart ett tag, av tidningsrapporter att doma (man sager att man fortfarande forhandlar med den kille som var deras forsta-namn).

Det har ocksa glunkats om att det ska bli en tredje person till tranarfunktionen for A-truppen. Om det innebar att Sundlov blir mv-tranare igen eller inte har jag ingen aning om.
Kommentera