Brynäs IF

725834 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2554357

Sv: A propósito de nada
J F K: Det märktes i semin mot DIF att Stråhle inte är någon vidare taktiker. Jäklar vad många frilägen difen fick i matcherna. Det var dock den roligaste serien i slutspelet, så det är väl bara att tacka för underhållningen, I guess. Känns likväl som att Löven kan få samma problem vi hade förra säsongen, en tränare som vill spela på ett sätt och en del av spelartruppen som vill spela på ett annat.

Lövens backsida är som du säger, stabil men inte så puckskicklig. Sen får vi väl ha i åtanke att det kommer komma nyförvärv under säsongen till tänkta topplag också (oss inkluderat) så Löven kan ju värva några puckskickliga backar om det skulle behövas.

Jag fattar inte varför Kenttä inte har hittat en tränare som tänker hockey lika som honom och verkligen kan maximera hans nyförvärv på ett bättre sätt, även om långt från alla varit dåliga. Det känns bara som att det kan göras ännu bättre.

Voutilainen ville jag ha till Brynäs i vintras när det såg som mest illa ut med Lindbäck, men jag tycker att han var betydligt sämre i slutspelet och då främst mot DIF. Ställer mig ändå frågande till hur bra han är när det verkligen gäller. Jag vill dock minnas att han var jävligt bra i slutspelet året innan, så det kanske är en ickefråga.
Kommentera