Brynäs IF

722771 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2567577

Sv: A propósito de nada
Vill komma med ett tillägg till mina påståenden att Rödda och Berra gör sina 400:e respektive 500:e matcher för Brynäs. Jag tror jag kan ha slarvat lite här, för jag var så korkad så jag kollade antal matcher spelade i SHL, eftersom Brynäs alltid har spelat i SHL under deras tid i klubben. Jag vet däremot inte om det innebär att slutspelsmatcher är medräknade i dessa siffror eller om det endast är grundseriematcher det gäller. Så dessa två kan ha passerat dom här milstolparna redan.

Tankevurpa deluxe av mig, men rätt ska vara rätt. Ber om ursäkt ifall jag har lurat någon om ovanstående skulle vara fallet. Vet dock inte om EP räknar med slutspelsmatcher i antal SHL-matcher.

Någon med mer tid och tålamod får gärna reda ut det om man är nyfiken på att gå till botten med detta.

Edit: Jag kollade snabbt på Rödin nu, han står på 396 matcher i SHL och har 6 slutspelsmatcher, vilket skulle kunna vara 402 i totalen, om inte dessa är medräknade. Men i hockey brukar ju slutspelsstatistik vara åtskillt från grundserie.

Edit igen: En kille på twitter hade kollat med SLO-Henrik: "Kollade med SLO-Henrik, han menar att han i nuläget har 396 grundseriematcher om man inte räknar med de 8 gruppspelsmatcher han gjort i European Trophy för ungefär tio år sen"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: off topic

Expressen har rankat de 25 bästa spelarna i allsvenskan, många Brynäsare på den listan.

Jag hoppas verkligen att de (och resten av laget givetvis) levererar.

Ni kan det bättre än jag, hur bra är letten och nordamerikanerna?

För mig är kravbilden solklar, SHL nästa säsong, allt annat är uselt/katastrof.
Kommentera