Brynäs IF

723248 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2573524

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: det funkar väl så här:
Bra insatser=beröm

Mindre bra/dåliga insatser=kritik

Inte svårare än så..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Ja, det köper jag. Problemet är att det spelar fan ingen roll hur målen Lindbäck släpper in ser ut, alla mål är tavlor eller skott han ska ha enligt många här inne. Det är helt jävla orimligt att ha den inställningen i varje match.

En målvakt släpper in mål, lite då och då. Allt är inte tavlor eller lösa puckar på mål. Att bara sitta och vänta på att han ska släppa en puck bakom sig så man får spy galla på honom på ett hockeyforum är så jävla äckligt beteende. Ska man såga en spelare så gör det när han förtjänar det, inte varje gång han släpper en puck förbi sig.

Jag är fortfarande av åsikten att Kvist inte har att göra i vårat lag, även fast han gjort mål och assist idag. Men bara för att jag ogillar Kvist som hockeyspelare betyder inte det att jag inte kan ge honom beröm.

Man får vara lite rimlig också. Beröm till Limpan vid bra räddningar och kritisera vid dålig insats. En släppt puck är per automatik inte en dålig insats, vilket är devisen många lever efter härinne. Höj er.
Kommentera