Brynäs IF

722863 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2573533

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Ja, det köper jag. Problemet är att det spelar fan ingen roll hur målen Lindbäck släpper in ser ut, alla mål är tavlor eller skott han ska ha enligt många här inne. Det är helt jävla orimligt att ha den inställningen i varje match.

En målvakt släpper in mål, lite då och då. Allt är inte tavlor eller lösa puckar på mål. Att bara sitta och vänta på att han ska släppa en puck bakom sig så man får spy galla på honom på ett hockeyforum är så jävla äckligt beteende. Ska man såga en spelare så gör det när han förtjänar det, inte varje gång han släpper en puck förbi sig.

Jag är fortfarande av åsikten att Kvist inte har att göra i vårat lag, även fast han gjort mål och assist idag. Men bara för att jag ogillar Kvist som hockeyspelare betyder inte det att jag inte kan ge honom beröm.

Man får vara lite rimlig också. Beröm till Limpan vid bra räddningar och kritisera vid dålig insats. En släppt puck är per automatik inte en dålig insats, vilket är devisen många lever efter härinne. Höj er.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag håller helt med dig, jag förstår inte hur man kan klanka ner på laget man håller på så mycket som en del gör ,helt ofattbart.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:
Problemet är inte att han släpper in mål, det gör alla målisar utan problemet är HUR han släpper in målen för det påverkar laget på så sätt att det sprider sig en osäkerhet över hur mycket egna laget kan lira på att han faktiskt tar puckarna och när den osäkerheten kommer så börjar egna laget att överarbeta i viljan att täcka skott osv osv vilken påverkar den egna strukturen i det defensiva spelet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Ser att du inte har fattat storheten på Kvist då du har utsett dig själv som en hockeyexpert. 😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Hatten av!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: kan bara svara för mig. Jag berömmer Lindbäck när ha än gör det bra och tvärtom.

Alla mål är inte tavlor, absolut, men kvitteringen mot VIK ska han ha (bara kolla hans EGEN reaktion efter målet) liksom målet idag.

Han blandar och ger, har mycket att bevisa.

Enligt mig måste vi förstärka keeper-rollen för att spela i SHL igen. Baserat det på denna (korta) säsong och den förra. Tror iofs att inte Brynäs värvar en ny målis.

Bara hoppas att det räcker med Lindbäck i kassen för avancemang… den som lever får se.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: TACK! Bästa jag läst här på ett tag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: De är inte ute efter att njuta av matchen, eller se det positiva i matcherna.

De enbart inväntar att vi ska släppa in ett mål så de kan börja gnälla...
Kommentera