Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2579759

Sv: A propósito de nada
Lite skillnad mot Lindbäcks sidledsförflyttningar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Dallemas: Snyggt och skönt att Clara gjorde en bra insats igår men Lindbäck kan han också och mot lite bättre motstånd...
Förresten också en bra stilstudie på en aktiv, målvakt.
Sen är det klart att det är en bit upp till denna nivå just nu.

www.youtube.com/watch?v=vBeh1ueXJL8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dallemas: ajajajajaj ljumskarna :D
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dallemas: jo, de spelar faktiskt väldigt olika. Men man såg även tydligt skillnaden på hur Clara hanterade spelet runt mål jämfört med Lindbäck. Dels när Clara stoppade pucken bakom mål och oftast lämnade den där istället för att passa men även flera gånger i framförallt PP såg man hur utespelarna knackade med klubban i väntan på en snabb pass från målvakten, men det gick jäkligt mycket långsammare för Clara att få iväg pucken och inte heller med alls samma kraft eller precision.

Det får man ge Lindbäck, riktigt involverad i spelet och duktig med klubban. Å andra sidan kan man ju hävda att målvaktens främsta uppgift är att se till att inte släppa in puckar.

Aja, vi får se vem som står framöver. Lindbäck imorgon och Clara på söndag?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dallemas: Riktigt riktigt vass räddning. Såg lite darrigt ut i början och ettan ska han såklart ha. Men första matchen för honom och den ger helt klart mersmak. Lindbäck såg lite orolig ut efter matchen och det bör han vara.
Kommentera