Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2579771

Sv: A propósito de nada
Dallemas: jo, de spelar faktiskt väldigt olika. Men man såg även tydligt skillnaden på hur Clara hanterade spelet runt mål jämfört med Lindbäck. Dels när Clara stoppade pucken bakom mål och oftast lämnade den där istället för att passa men även flera gånger i framförallt PP såg man hur utespelarna knackade med klubban i väntan på en snabb pass från målvakten, men det gick jäkligt mycket långsammare för Clara att få iväg pucken och inte heller med alls samma kraft eller precision.

Det får man ge Lindbäck, riktigt involverad i spelet och duktig med klubban. Å andra sidan kan man ju hävda att målvaktens främsta uppgift är att se till att inte släppa in puckar.

Aja, vi får se vem som står framöver. Lindbäck imorgon och Clara på söndag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: "Aja, vi får se vem som står framöver. Lindbäck imorgon och Clara på söndag?"

Tycker det är hål i huvudet om inte Clara får fortsätta efter en bra debut. Nog för att Limpan ska vara vår etta på pappret, men man bänkar inte en målis efter en väl genomförd match i min mening.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: ”Å andra sidan kan man ju hävda att målvaktens främsta uppgift är att se till att inte släppa in puckar”

Ja de är väll själva grunden till att man är Målvakt, man vaktar målet helt enkelt. Lindbäck kan ju försöka nå sitt mål med 10 ass. Så kan Clara koncentrera sig på det han är där för…. att rädda puckar.
Kommentera