Brynäs IF

722772 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2581846

Sv: A propósito de nada
Malken: Svårt att jämföra med förra säsongen. Visst gjorde Lindbäck fler misstag då, men det uppstår färre situationer där misstag kan uppstå den här säsongen i och med att Brynäs ofta har ett spelövertag, i motsats till förra säsongen.

Egentligen har väl inte jättemycket förändrats av den här inledningen. Jag har redan från första börja menat att Brynäs antagligen måste ta in en till målvakt under säsongen såvida inte Clara visar sig vara exceptionellt bra. Att gå in med en 18-åring som en av två målvakter i ett slutspel som man hoppas vinna är bara att rekommendera om denne tonåring imponerar något oerhört under serien. Det som kanske har förändrats är att Lindbäck framstår som en ”ok tvåa” och inte en etta, vilket förändrar kravbilden lite på värvningen. Jag tror att det blir en sen värvning och alltså inget som man gör under den närmaste tiden. Samtidigt vet man inte vad som dyker upp på marknaden, säkert planerade man inta ett ta in en back just nu heller, men så dök Benn upp som att alternativ.

Vi får väl se vad Clara kan åstadkomma, men många målvakter har blivit skadade i de allsvenska slutspelen de senaste åren, och jag tror som sagt inte man har planerat att gå in med honom som tvåa där ändå. Men som sagt, vi får väl se vad han kan göra. Det är en bra besparing att ha honom som en av två målvakter så länge som möjligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Som jag skrivit tidigare så vill jag ha in en David Rautio-typ i målet. Som ligger stabilt runt 90%, sällan gör misstag, men som också kan steppa upp en bit över 90. Det skulle ge backar och försvarsspel en helt annan arbetsro och jag jag tror vi kommer snitta kring fyra mål per match så borde det räcka att ta oss långt, till och med tillbaka till SHL.
Kommentera