Brynäs IF

722761 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2581849

Sv: A propósito de nada
Peja: Som jag skrivit tidigare så vill jag ha in en David Rautio-typ i målet. Som ligger stabilt runt 90%, sällan gör misstag, men som också kan steppa upp en bit över 90. Det skulle ge backar och försvarsspel en helt annan arbetsro och jag jag tror vi kommer snitta kring fyra mål per match så borde det räcka att ta oss långt, till och med tillbaka till SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Några saker.

Ja, målvakter har skadat sig i hockeyallsvenska slutspel. Fyra gånger har Lövens Hutchings varit inblandad då. Nu är han inte kvar och Löven har inte riktigt de fysiska dårarna på forwardssidan längre. Tror inte det är en överhängande risk för skador på målvakter längre.

Vi hade en rätt bra målvakt. Både Löven och DIF hade klart bättre siffror i grundserien, men framförallt Lövens Voutalainen hade svårt i slutspelet. Att vi vann var inte för att vi hade en målvakt som spikade igen, utan snarare att han var tillräckligt bra så vi kunde vinna. Vi var spelmässigt helt enkelt bäst när det gällde.

Men, med det sagt så har inte Lindbäck hittills visat att han kan ta er vinnande igenom ett slutspel. Ni är definitivt det hittills bästa laget spelmässigt, men steppar inte Lindbäck upp så kommer det inte räcka. Hans räddningsprocent är historiskt dålig för att stå i ett topplag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Med facit i hand så skulle vi inte förlängt med Lindbäck. Hans tveksamma fjolårssäsong borde diskvalificerat honom. Skulle byta ut han mot Rautio alla dagar i veckan.
Kommentera