Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2584116

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Lite av en definitionsfråga tycker jag. För mig är en "tavla" t.ex. en fladderpuck som studsar in från långt håll, eller att mv står och sover vid tek. En tabbe helt enkelt. Men det är lite olika vad man anser.

Håller med om att han inte ska vara fel positionerad med sin rutin och med sin storlek behöver han inte gå ut så långt. Men inte riktigt tavlor som jag definierar det. Men återigen en smaksak.

"kunde räddat", jo jag försökte väl vara lite snäll här. Som den toppmålvakt AL på förhand anses vara kanske ha ska ha dessa, eller åtminstone två av dessa fyra. Men har som sagt inte tagit hänsyn till ev. "bra" räddningar som inte blivit mål heller.

Men det är väl lite det som diskuteras här. Förväntningarna är ju att AL med sin rutin ska ta både kategori 1, 2 och 3. Gärna någon omöjlig puck också.

Vill egentligen inte belysa något särskilt, mest intressant att se om det varit så illa som man minns och tyvärr är det väl så. Dock målen mot Nybro får jag revidera mitt minne, tycker som sagt att det faller på försvaret. Hade nog varit en svår match för vem som helst.

Nåväl, jag hoppas att han kan hitta tillbaka, men vi får se. Oavsett vad vår sportsliga ledning säger utåt så har jag svårt att tro att de inte ser vad de flesta här har sett.
Kommentera