Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2599699

Sv: A propósito de nada
Såg att Rönnberg troligtvis kommer att ersättas efter säsongen 24/25. Även Bulans nya kontrakt går ut då som jag förstår det.
...och Gällstedts...

Anthon Hanssons, Ove Molins och Maskens kontrakt går ut efter denna säsong.

AH har ju uppmärksammats iom Tre Kronor och kan ju säkert lockas av SHL. Molin vill nog gå tillbaka till skills coach om vi klarar att gå upp.

Undrar hur man resonerar kring tränarfrågan på kort och lite längre sikt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Om det inte behövs en heltidsanställd "skills coach" i Hockeyallsvenskan kanske man borde ta sig en funderare på om det verkligen behövs i SHL. Om Brynäs ska få till en ekonomiskt hållbar och kostnadseffektiv verksamhet måste alla anställda sitta på nödvändiga funktioner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Med tanke på Janne Larssons påverkan hos Rögle så hoppas jag Brynäs nyper honom som forwardscoach nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Bulan är nog för hemkär för att ge sig ut på en ny utsvävning till Gävle skulle jag tro.

Roger Rönnberg har ett uttalat mål om att leda Tre Kronor.

Personligen ser jag gärna en sån som Robert Kimby eller Martin Filander på huvudtränarposten.

Fast helst av allt en ny, kunnig sportchef som handplockar en tränare som tänker och ser på hockey lika som nämnda sportchef. Men det kan bli svårt i klubben för inbördes beundran.

Alcéns värvningar i år är bra, det ger jag honom, men hans övertro på målvakterna och värvningen av Gällstedt som tränare tycker jag visar att han inte har någon större ambition om att lyfta blicken utanför kommungränsen (visst, Gälla plockades från Schweiz, men ni fattar) utan gärna gör bekväma val istället.

Ska man nu envisas med att värva gamla Brynäsare så kan man ju lika gärna ge Sjödda och Janne L nya kontrakt som huvudtränare. Så jävla dåliga var dom ju faktiskt inte.
Kommentera