Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2599700

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Bulan är nog för hemkär för att ge sig ut på en ny utsvävning till Gävle skulle jag tro.

Roger Rönnberg har ett uttalat mål om att leda Tre Kronor.

Personligen ser jag gärna en sån som Robert Kimby eller Martin Filander på huvudtränarposten.

Fast helst av allt en ny, kunnig sportchef som handplockar en tränare som tänker och ser på hockey lika som nämnda sportchef. Men det kan bli svårt i klubben för inbördes beundran.

Alcéns värvningar i år är bra, det ger jag honom, men hans övertro på målvakterna och värvningen av Gällstedt som tränare tycker jag visar att han inte har någon större ambition om att lyfta blicken utanför kommungränsen (visst, Gälla plockades från Schweiz, men ni fattar) utan gärna gör bekväma val istället.

Ska man nu envisas med att värva gamla Brynäsare så kan man ju lika gärna ge Sjödda och Janne L nya kontrakt som huvudtränare. Så jävla dåliga var dom ju faktiskt inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: "Ska man nu envisas med att värva gamla Brynäsare så kan man ju lika gärna ge Sjödda och Janne L nya kontrakt som huvudtränare. Så jävla dåliga var dom ju faktiskt inte."


Sjödda fick sparken som huvudtränare för att laget gick väldigt dåligt, så han har redan bevisat att han inte räcker till som huvudtränare,
Sjödda har inte heller haft några framgångar som tränare efter han fick sparken av brynäs,
Men man kan inte ta ifrån honom att han fungerade bra som ass till bulan och är en av dom stora spelarna i brynäshistorien,

Janne däremot fick kliva ner som asscoach ifrån jobbet som videocoach och fick sen sparken, som tack för att han klev ner och försökte hjälpa föreningen.
Janne har efter detta varit bra och omtyckt i Rögle som ass.

Jag tycker att föreningen behöver få in nytt blod med kompetens utifrån och ha en bra blandning av tränare med brynäshjärta och kompetens utifrån,
Tror det var nyckeln till bulans framgångar i brynäs.

Förra säsongen var det bara mycket kompetenta finska tränare och ingen tränare med brynäshjärta.
Och alla vet hur den historien slutade.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: vad gäller Bulan så är jag inte lika säker. Kan ju inte jobba i samma klubb hela karriären som tränare nuförtiden, tror nog att Luleå kan tänka sig att byta om de inte tar något guld dessa säsonger.

Rönnberg verkar ha rotat sig ordentligt i Göteborg, så kanske inte så troligt att han tar sig an en annan klubb.

Men håller med dig, hellre ung och lovande att bygga på än någon gammal stofil som harvat runt i SHL i 25 år, även om Bulan bevisligen gjorde det bra i Brynäs förra sejouren.

Vad gäller JA så håller jag med dig, han verkar ha utvecklats, går inte att klaga på värvningarna i år förutom just målvakterna och bekvämligheten att plocka hemvävt på tränarposten. I min värld ska dock en SC ha större kunnande än att plocka in spelare på rätt position, och där vet jag inte om JA håller. Men det är bara en känsla.

Vad gäller MV så tror jag dock att JA ser vad vi andra ser, men han kan ju inte såga dem. Är helt övertygad om att vi inte går till slutspel med dessa två som 1:a och 2:a.
Kommentera