Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2599704

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: vad gäller Bulan så är jag inte lika säker. Kan ju inte jobba i samma klubb hela karriären som tränare nuförtiden, tror nog att Luleå kan tänka sig att byta om de inte tar något guld dessa säsonger.

Rönnberg verkar ha rotat sig ordentligt i Göteborg, så kanske inte så troligt att han tar sig an en annan klubb.

Men håller med dig, hellre ung och lovande att bygga på än någon gammal stofil som harvat runt i SHL i 25 år, även om Bulan bevisligen gjorde det bra i Brynäs förra sejouren.

Vad gäller JA så håller jag med dig, han verkar ha utvecklats, går inte att klaga på värvningarna i år förutom just målvakterna och bekvämligheten att plocka hemvävt på tränarposten. I min värld ska dock en SC ha större kunnande än att plocka in spelare på rätt position, och där vet jag inte om JA håller. Men det är bara en känsla.

Vad gäller MV så tror jag dock att JA ser vad vi andra ser, men han kan ju inte såga dem. Är helt övertygad om att vi inte går till slutspel med dessa två som 1:a och 2:a.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Luleå har ju samtidigt förlängt med bägge Bulans assisterande coacher, så jag tror inte en förlängning med Bulan är långt bort heller. Vi får istället fortsätta sukta efter Bulan och vad han gjorde för oss och vår förening, för jag tror inte vi kommer få se det igen.
Kommentera