Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2603109

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Clara är på lån så inget att satsa på Limpan är bra som en extra målis då han får stå var tredje fjärde match, och har en betydligt bättre räddningsprocent än Clara.
Så in med en riktigt bra första spade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: håller inte med. Tycker att det i vissa av Claras matcher funnits ett lugn i övriga spelet (inte när han gjort tavlor) men tycker inte att det lugnet någonsin funnits när Lindbäck stått.

Inte värt att satsa på Clara på lång sikt, men i ett slutspel till våren så har jag hellre än någorlunda matchvan Clara än Lindbäck som 2:a. Lindbäck är ju heller inte att satsa på längre än denna säsong.

Å andra sidan, som jag skrev tidigare, så vet jag dock inte vad man gör med Lindbäck. 3:a? Hur tar han det? Hur blir lagsammanhållningen då? Har har säkerligen någon slags ledarroll i laget så kan vara dumt att peta honom med det i åtanke. Men spelmässigt hade jag hellre sett Clara.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Så det är bättre att satsa på en 35-årig Lindbäck som har karriären bakom sig och uppenbarligen inte är bättre än såhär. Vilket man kan konstatera nu efter 1,5 säsong. Clara har hela sin seniorkarriär framför sig och kan växa under året. Hål i huvudet att satsa på Lindbäck av dessa två.
Kommentera