Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2603163

Sv: A propósito de nada
J-S: håller inte med. Tycker att det i vissa av Claras matcher funnits ett lugn i övriga spelet (inte när han gjort tavlor) men tycker inte att det lugnet någonsin funnits när Lindbäck stått.

Inte värt att satsa på Clara på lång sikt, men i ett slutspel till våren så har jag hellre än någorlunda matchvan Clara än Lindbäck som 2:a. Lindbäck är ju heller inte att satsa på längre än denna säsong.

Å andra sidan, som jag skrev tidigare, så vet jag dock inte vad man gör med Lindbäck. 3:a? Hur tar han det? Hur blir lagsammanhållningen då? Har har säkerligen någon slags ledarroll i laget så kan vara dumt att peta honom med det i åtanke. Men spelmässigt hade jag hellre sett Clara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: I slutspel till våren så ser jag hellre Limpan som extra målis med hans rutin än en oprövad Clara,
Men först behöver vi en solid första spade vilket vi inte sett än.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox:
"Å andra sidan, som jag skrev tidigare, så vet jag dock inte vad man gör med Lindbäck. 3:a? Hur tar han det? Hur blir lagsammanhållningen då? Har har säkerligen någon slags ledarroll i laget så kan vara dumt att peta honom med det i åtanke. Men spelmässigt hade jag hellre sett Clara."

I princip ALLA alternativa lösningar av den här frågan måste vara bättre än att komma in i slutspel där ALLT står på spel den här säsongen och ha pyspunka i laget pga ohanterad målvaktsfråga?

Om det är nåt som saknas, och har saknats de senaste åren, så är det ledarskap på isen.
Om Lindbäck har någon slags ledarroll i laget och det ser ut som det gör för andra säsongen så är det ett tungt vägande skäl för att lösa problemet illa kvickt.
Kommentera