Brynäs IF

722842 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2603764

Sv: A propósito de nada
pjåtor: Han ska stå! Allt annat är ett misslyckande. Ställer han Lindbäck o mål då ger jag upp! Är sådan skillnad på hur Clara följer spelet, snabbheten. Får han bara spela lite fler matcher och lära känna lager bättre kan han mycket väl spika igen fullständigt Clara!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mickesgolf: Är väl en väldig skillnad på motstånd! Nybro hemma än att möt AIK och domarna på ett fullsatt hovet eller hur?
Södertälje hemma där vi hade 4 skott på mål och Södertälje 12 i första perioden,
Vi var tidvis totalt utspelade i mot Södertälje och jag betvivlar att Clara hade gjort det bättre än Limpan i den matchen.
När vi möter ett bättre motstånd då håller inte Clara tyvärr vilket vi sett i tidigare matcher,
Sen andra tredje linan håller i mot sämre motstånd som VVIK Kalmar Östersund men topplag som AIK Södertälje Västerås då räcker dom inte till.
Så vad som behövs är flera förstärkningar på forwardssidan och en ny första spade om vi ska ha en chans i slutspelet,
Detta är ganska uppenbart vilket Tränarstaben med sportchef utan tvivel har koll på.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mickesgolf: Clara är ju ung och kommer ha sina dåliga matcher också, som vilken ung målvakt som helst. Väldigt ovanligt att de inte är lite ojämna. Tills vi hittat en ny förstemålvakt (vilket jag fortfarande tycker borde vara hög prioritet) håller jag med om att vi bör satsa på Clara. Framförallt hoppas jag vi vågar satsa på honom även om han har någon sämre insats emellanåt. På sikt tror jag vi kommer tjäna på det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Härligt med 3 poäng, bara 1 mål insläppt. Men ingen superinsats heller och nu blire nervöst att höra hur det är med Kelleher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mickesgolf: tycker utespelarna känns lugnare med Clara också. Mycket kommunikation från Clara också vilket jag uppskattar. Väldigt bra i dag och bra avvägningar när han ska gå "ut" och flytta pucken med klubban och när han ska stå kvar. Knappast hans fel att vi släpper in 1 mål i dag.

96.3% på Clara i dag! Viktigt när Brynäs i övrigt inte imponerade.
Kommentera