Brynäs IF

722870 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2603830

Sv: A propósito de nada
Mickesgolf: Är väl en väldig skillnad på motstånd! Nybro hemma än att möt AIK och domarna på ett fullsatt hovet eller hur?
Södertälje hemma där vi hade 4 skott på mål och Södertälje 12 i första perioden,
Vi var tidvis totalt utspelade i mot Södertälje och jag betvivlar att Clara hade gjort det bättre än Limpan i den matchen.
När vi möter ett bättre motstånd då håller inte Clara tyvärr vilket vi sett i tidigare matcher,
Sen andra tredje linan håller i mot sämre motstånd som VVIK Kalmar Östersund men topplag som AIK Södertälje Västerås då räcker dom inte till.
Så vad som behövs är flera förstärkningar på forwardssidan och en ny första spade om vi ska ha en chans i slutspelet,
Detta är ganska uppenbart vilket Tränarstaben med sportchef utan tvivel har koll på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Du behöver inte hålla med mig, vilket man läser rätt tydligt.

Men jag håller absolut inte med dig! Jag tror att matchar man Clara och låter han stå så kommer han växa. Lindbäck absolut inte.

Kan seriöst inte minnas en match där Lindbäck varit den avgörande faktorn, där han stängt igen. Anser att han inte är en bättre målvakt än vad Clara är! Där emot kan Clara utvecklas på ett helt annat sätt än vad Lindbäck kan

Och vilken målvakt skulle gå in och ta en första spade och göra det bättre? Jag tror tyvärr inte man skickar Lindbäck. De borde dem gjort redan efter förra säsongen då!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Jag förstår vad du menar och säger inte emot gällande det med AIK och Hovet. Men Nybro borde väl också räknas som ett topplag? De ligger före både AIK, SSK och Västerås. I och med att Nybro ligger före skulle man ju också kunna argumentera för att de är "bättre motstånd" än de som ligger efter dem, eller hur?

Sen får man inte glömma Mora heller som har en fruktansvärt bra målvakt och gör det bra och kan till och med gå upp på samma poäng som Björklöven vid lika många matcher spelade (sämre målskillnad så inte förbi dock). Lätt att säga att lag X eller Y gör det bättre än Nybro men så länge Nybro ligger före lag X och Y i tabellen vet jag inte om jag vill nedvärdera Nybros insats så här långt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Är inte Claras insats mot Björklöven den bästa målvaktsinsatsen vi har sett i Brynäs den här säsongen? Apropå att han inte skulle hålla mot topplagen.

Nu tycker jag inte heller att Clara är en fullfjädrad förstamålvakt, däremot är han en okej andramålvakt som tar det han ska ta.
Kommentera