Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2604170

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:

Gällande förväntningar så är det ju såklart väldigt subjektivt. Ser man på vad du och Gavve presenterar så kanske Lindbäck inte har haft så jäkla bra stats under sin karriär och ganska ojämnt och få antal matcher.

Kanske baserar mina förväntningar på känslor, en bra säsong i Timrå, sett att gjort det relativt bra i NHL i många år (mest som 2:A), fint inhopp i Rögle och även ganska bra i KHL. Utan att för den skull analysera hans siffror.

Men det ligger nog en hel del i att man per automatik förväntar sig bättre stats när man kliver ner en liga. Har en målis 91% i KHL (när det begav sig) så kanske man tänker att han ska kunna ligga på 92-93% i SHL. Har en målis 91% i SHL kanske man förväntar sig 92-93% i HA. Det är nog där förväntningarna kommer från.

Men, hade vi värvat Tex Williamsson inför denna säsong så hade jag blivit lika tokig och haft högre förväntningar på honom än att släppa dessa tavlor. Oavsett vilket namn på tröjan så förväntar jag mig mer av en förstemålvakt i ett lag som förväntas ligga i toppen.

Jag har verkligen inte något emot AL som person, jag känner honom inte, men blir ju kanske extra frustrerad att det är just en hemvändare som iaf jag hade längtat lite efter i många år som inte får till spelet trots många chanser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox:
Grönhagen som nu går till Nybro. Inget fel på handleden, redigt stor.
Nu har jag sett honom i fjol och om han inte blommat ut så kanske han har ett steg kvar till att bidra i en andralina som vår, men säkert kunnat tillföra något bra i vår 3 - 4de, istället för att slå sig fram i Nybro och växa med förtroende där.

Det är oroande att det händer saker i konkurrenternas lag när vi långt ifrån dominerar i HA.
Vi kan ju inte bara gå o vänta på att Benn-spelare kommer ut på marknaden.
Kommentera