Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2604966

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: tycker inte vi ska glömma Mora här heller. De ligger trea och har en riktigt bra målvakt och ett riktigt bra försvarsspel. Släppt in 41 mål på 20 matcher bara (vi har 49 på 19 matcher som jämförelse). Björklöven har släppt in 51 på 21 matcher om man vill få en bra bild av hur lite mål 41 faktiskt är. Offensivt är de dock inte ens nära Löven eller oss med sina 57 gjorda mål (71 respektive 74 hos oss och Löven).

Sen är säsongen lång och mycket kan hända. En skada på någon av Moras eller Lövens målvakt hade ju varit katastrofalt för dem. Framförallt för Löven där andre och tredjemålisarna knappast är i närheten av Voutilainens stats (de har dock stått väldigt få matcher). Tvivlar på att Löven är särskilt sugna på att gå in i ett slutspel med Brattsröms 82.5% efter att ha stått i 2 matcher (helt eller delvis).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: " tycker inte vi ska glömma Mora här heller."

Nej, såklart inte. Mora har spelat riktigt bra hockey, men Mora är inget klassiskt lag likt övriga lag jag listade och drar väl inte folk på matcherna i samma utsträckning (förutom när dom möter Leksand). Därför är lag som Brynäs, SSK, Västerås, DIF och Löven mer fördelaktiga att ha i SHL för ligan och fansen. Klassiska klubbar säljer fler biljetter försöker jag säga.
Kommentera