Brynäs IF

722746 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2604979

Sv: A propósito de nada
Gavve: " tycker inte vi ska glömma Mora här heller."

Nej, såklart inte. Mora har spelat riktigt bra hockey, men Mora är inget klassiskt lag likt övriga lag jag listade och drar väl inte folk på matcherna i samma utsträckning (förutom när dom möter Leksand). Därför är lag som Brynäs, SSK, Västerås, DIF och Löven mer fördelaktiga att ha i SHL för ligan och fansen. Klassiska klubbar säljer fler biljetter försöker jag säga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sitter och nystar lite kring Oskar Lindblom.

Han blev uppkallad till SJ Sharks 8 november, spelade en match 10 nov (0+0, -1), sedan på injury reserve och enligt en del källor (t.ex. TSN) skickad till minors, men han står kvar på Sharks roster och inte på Barracudas så lite oklart.
Beräknas iaf snart vara tillbaka.

Han har ett envägskontrakt på 2,5 m$ som går ut efter i år.
Som sagt en NHL match utan poäng och 8 matcher i AHL (1+1, -6)
27 år.

Jag ser det inte som särskilt troligt att SJ har honom i sina framtidsplaner, mycket tveksam till att något annat lag plockar upp honom efter denna säsong.

Har varit inne på det förut, men luktar det inte Brynäs till nästa år? Har ju faktiskt tjänat en hel del under sin karriär (10m$) och varit borta länge.

Jag hoppas ju att han tröttnar på sin situation, kan ju inte vara roligt att harva i AHL för en klubb som troligtvis inte har några framtidsplaner för dig när du varit ordinarie i NHL i flera år. En annan sak om du är 21 och försöker etablera dig.

Undrar om det går att lösa honom redan till februari? Det är ju lite pengar på bordet att lämna eftersom han har envägs, men å andra sidan så är det i så fall två, max tre månader han behöver lämna på bordet då NHL betalar löner oktober-april.
Kommentera