Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2607596

Sv: A propósito de nada
Jag förstår mig inte på det eviga hatandet på Brynäs här inne från många. Det kan gå tre minuter in i en period och folk börjar kasta bajs på laget direkt. Samma visa varje gång. Vad är det för supporterskap egentligen? Titulerar man sig som medgångssupporter, eller hur funkar det? För några Brynäsare är ni tamejfan inte.

Om man nu prompt vill kasta bajs (troligtvis för att man är missnöjd med allt i sitt liv och tar ut det på Brynäs) och vill vara en motpart till oss med tålamod och sunt förnuft så är det bättre om man i alla fall försöker vara LITE nyanserad i sitt ältande och hatande. Om vi redan vet er inställning på förhand så är det ingen som tar er på allvar till slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag vill klargöra för dig, en gång för alltid. Det handlar inte om att hata eller inte hata. Ingen hatar någon, starka ord. Vi är många som brinner för Brynäs och kan göra vad som helst för att hjälpa laget. Det vore väldigt intressant att få veta om hur mycket vissa storkäftade individer bidragit till föreningen. Självklart har man rätt att ställa krav annars vore väldigt konstigt, ska vi hoppa grodan? Är du blind?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Så du tycker att Brynäs med en spelarbudget på runt 28 miljoner bör vara nöjda när man torskar hemma mot ett lag som har en budget på typ 8 miljoner. Det är helt okej bara.man har ett stort tålamod.
Haha det är inte 1:a april idag utan 1:a december.
Kommentera