Brynäs IF

722746 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2607620

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag vill klargöra för dig, en gång för alltid. Det handlar inte om att hata eller inte hata. Ingen hatar någon, starka ord. Vi är många som brinner för Brynäs och kan göra vad som helst för att hjälpa laget. Det vore väldigt intressant att få veta om hur mycket vissa storkäftade individer bidragit till föreningen. Självklart har man rätt att ställa krav annars vore väldigt konstigt, ska vi hoppa grodan? Är du blind?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Det är väl subjektivt? Om man som Brynässupporter skriver 99% negativt om laget är man ingen riktigt supporter, iaf inte i mina ögon. Sen kanske du ser på den saken annorlunda kontra hur jag gör det.

En sund människa ska såklart ifrågasätta, men även kunna analysera och diskutera varför något ser ut som det gör på isen. Att bara häva ur sig saker som att "det är för jävla uselt" kan man ju göra vid en målvaktstavla, i affekt. Det köper jag. Men att ständigt hata, gnälla, såga, pissa på, nedvärdera (pick your choice), på föreningen man påstår sig supporta är inte supporterskap, oavsett hur mycket pengar man petar in i nämnda förening. Min tolkning av supporterskap. Kände att jag behövde utveckla min tes lite.

Skönt med 2 poäng! Det trodde vi inte för fem minuter sedan.
Kommentera