Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2607654

Sv: A propósito de nada
lapad: Det är väl subjektivt? Om man som Brynässupporter skriver 99% negativt om laget är man ingen riktigt supporter, iaf inte i mina ögon. Sen kanske du ser på den saken annorlunda kontra hur jag gör det.

En sund människa ska såklart ifrågasätta, men även kunna analysera och diskutera varför något ser ut som det gör på isen. Att bara häva ur sig saker som att "det är för jävla uselt" kan man ju göra vid en målvaktstavla, i affekt. Det köper jag. Men att ständigt hata, gnälla, såga, pissa på, nedvärdera (pick your choice), på föreningen man påstår sig supporta är inte supporterskap, oavsett hur mycket pengar man petar in i nämnda förening. Min tolkning av supporterskap. Kände att jag behövde utveckla min tes lite.

Skönt med 2 poäng! Det trodde vi inte för fem minuter sedan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Lite besviken på dig. Om du läser mina kommentarer/inlägg så har jag aldrig visat hat mot någon. Att jag är missnöjd med spelarnas prestation är en annan sak men jag hatar ingen. Jag försöker i möjligaste mån analysera tränarnas arbete, spelarnas prestation och klubbens agerande i diverse frågor. Jag vill också betona gör dig att jag betalar medlemskap, är silverpartner och har varit sponsor i många år med reklam på sargen. Att inte bry sig eller ställa krav handlar bara om att man inte är tillräckligt intresserad av vad som händer eller om hur det går för laget. Målvakterna är bland dom sämsta i HA och det kan ingen dementera, läs statistiken och titta på matcherna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Skitsnack vi måste kräva vinst mot bottenlaget Östersund speciellt som dom ligger i botten och Brynäs kommer direkt från SHL
Kommentera