Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2657842

Sv: A propósito de nada
Peja: Du menar att ni hade samma förutsättningar som HV alltså, som vann ganska klart? Ny tränare, några rutinerade som följde med det och flera nya.

Ni har väl riktigt dålig statistik mot de fyra nedersta lagen, men annars har ni gjort det bra.

Jag tycker helt enkelt att ni borde tagit mer poäng och avgjort tidigare med tanke på att det här varit den sämsta säsongen av allsvenskan på ett tag. Vet inte varför DIF, Löven och de andra inte kommit upp i nivå, samtidigt som båda nykomlingarna går till slutspel när de brukar slåss i botten.

Men, ni har definitivt höjt er på slutet så ni är definitivt stora favoriter i slutspelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: HV gjorde det också bra. Oavsett budget är det inte enkelt att leverera direkt om man byter ut tränarna och nästan hela laget. Dessutom enorm press på både HV och Brynäs i HA. Om Brynäs hade haft en startsträcka på 10-15 matcher så hade Gällstedt utan tvekan fått sparken och det insåg nog alla inblandade.

I Djurgårdens fall handlar det nog mycket om alla jädra skador. Tvivlar på att nåt lag som har haft så många skador någonsin har vunnit en grundserie. Samma sak med deras fjolårssäsongen, helt ofattbart att fixade 7 matcher i en finalserie med de skadorna.

Videll är en dominant spelare, men Brynäs har haft rätt bra koll på honom genom åren. Klasen har däremot alltid haft en tendens att leverera mot Brynäs.
Kommentera