Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2657848

Sv: A propósito de nada
J F K: HV gjorde det också bra. Oavsett budget är det inte enkelt att leverera direkt om man byter ut tränarna och nästan hela laget. Dessutom enorm press på både HV och Brynäs i HA. Om Brynäs hade haft en startsträcka på 10-15 matcher så hade Gällstedt utan tvekan fått sparken och det insåg nog alla inblandade.

I Djurgårdens fall handlar det nog mycket om alla jädra skador. Tvivlar på att nåt lag som har haft så många skador någonsin har vunnit en grundserie. Samma sak med deras fjolårssäsongen, helt ofattbart att fixade 7 matcher i en finalserie med de skadorna.

Videll är en dominant spelare, men Brynäs har haft rätt bra koll på honom genom åren. Klasen har däremot alltid haft en tendens att leverera mot Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Plus att vi har ett jävla bortakomplex mot DIF.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi borde avgjort tidigare. Vi ledde med 3-1 i matcher och sedan fick vi gummiarmar. Vi släppte in massor av mål i början av match 5, men var överlägsna rent spelmässigt och var ett par frilägen från att kvittera. Vi var också bättre match 6 och borde avgjort innan förlängningen.

Vi hade också skador såklart. Både Dickinson och Woods som var våra bästa forwards spelade med skador som gjorde att de var långt ifrån nivå. Brickley skadad. Mannberg och Olsson kunde inte träna, utan bara spela match osv.

Ni kommer också få ett gäng skador, även om en del kommer spela ändå. Det är tur ni har bredden som varken vi eller DIF riktigt hade.
Kommentera