Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2657854

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi borde avgjort tidigare. Vi ledde med 3-1 i matcher och sedan fick vi gummiarmar. Vi släppte in massor av mål i början av match 5, men var överlägsna rent spelmässigt och var ett par frilägen från att kvittera. Vi var också bättre match 6 och borde avgjort innan förlängningen.

Vi hade också skador såklart. Både Dickinson och Woods som var våra bästa forwards spelade med skador som gjorde att de var långt ifrån nivå. Brickley skadad. Mannberg och Olsson kunde inte träna, utan bara spela match osv.

Ni kommer också få ett gäng skador, även om en del kommer spela ändå. Det är tur ni har bredden som varken vi eller DIF riktigt hade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Ja, alla har skador, men går inte att jämföra ett lag med normala skador och Djurgårdens skadesituation de senaste åren. Djurgården hade liksom förstamålvakten och 4 ordinarie backar skadade när allt avgjordes. Har aldrig hört talas om ett lag som vunnit ett slutspel med den typen av skadebild. Men är väldigt medveten om att det triggar ömma Modoiter att påpeka det faktumet...
Kommentera