Brynäs IF

722763 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2657864

Sv: A propósito de nada
J F K: Ja, alla har skador, men går inte att jämföra ett lag med normala skador och Djurgårdens skadesituation de senaste åren. Djurgården hade liksom förstamålvakten och 4 ordinarie backar skadade när allt avgjordes. Har aldrig hört talas om ett lag som vunnit ett slutspel med den typen av skadebild. Men är väldigt medveten om att det triggar ömma Modoiter att påpeka det faktumet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: När du skriver om Djurgårdens backskador så stämmer det bara delvis. Ja, de hade de skadorna, men de hann också köpa nya backar och ta in exempelvis Hammarlund från division ett som var väldigt bra. De hade väl minst 10 miljoner mer än oss i budget i truppen.

Så även om det stämmer att de hade backar skadade, så blir det lite vilseledande när man tagit in ersättare. De tog in en SHL-målvakt istället för sin förstemålvakt så inte fasen hade de en dålig målvakt (även om Lindbom var exceptionell).

För övrigt tyckte jag att det var konstigt att Ytterell hyllades så exempelvis med tanke på att han inte platsade på sju backar i HV. En parentes.
Kommentera