Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2663144

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Återigen. 7367 i en fullständigt betydelselös match mot fuckin Kalmar. Hockeymatch mot …. Kalmar…. Vad är detta???
Finns INTE ETT ENDA SHL-lag som någonsin har eller kommer slå det.

Modo, Timrå och Leksandssupportar - vilken erfarenhet har ni av publiksiffror mot Kalmar?

MVH
@Hockeykultur. djup. djupare. djupast
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Helt fantastiskt! Imponerad av era supportrar.👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Något ”dopade” siffror eftersom biljetterna reades ut men alltjämt imponerande att vi var så många som tog oss dit en sån här kväll!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Vi får ju aldrig möta detta fina Kalmar, så svårt att veta. Hur många lag lyckas få till en match mot Kalmar, överhuvudtaget....men fin publiksiffra(även om det kanske finns nån form av rabatt?)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Vet inte om vi mötte Kalmar men minns mycket väl 2500 personer mot Tingsryd en kall januarimåndag.

Grattis till seriesegern. Vinn nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Modo hade ett snitt på 4190 personer förra säsongen. Utan att veta kan man gissa att de hade omkring 3000 pers mot lag jämförbara med Kalmar. Skillnaden beror ju egentligen inte på att Modo hade jättelite publik utan på att Brynäs har otroliga publiksiffror den här säsongen.

Blir intressant att se bokslutet med tanke på att man väl budgeterat för ett snitt på 5000. Det har tagits in några spelare under säsongen, men det var man tydlig med att så skulle bli inför säsongen, och då tänkte man ju att snittet skulle vara omkring 5000. Robertsson är nog billig, Coreaus kontrakt är trots allt bara på några minuter, Benn givetvis dyr. Överlag har man nog inte lagt enorma pengar på spelare som tillkommit under säsongen.
Kommentera