Brynäs IF

722695 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2690353

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: "MEN, med tanke på att vi i så fall är nykomlingar och kommer ha en "HA-stomme" och Indrasis är den spelare han är så tycker jag inte att han ska erbjudas nytt kontrakt."

OBS! Allt nedan är hypotetiskt och endast applicerbart om vi vinner finalen. Jinxvurmare göra sig ej besvär. OBS!

Helt enig om Indrasis. Han kommer vara ett år äldre och absolut inte vara lika bra i SHL som i HA. Tror även att en sån som Rödin inte kommer vara mer än tredjekedjematerial i SHL heller, vilket är samma fack som Indrasis bör sorteras in i. Har svårt att se honom i en tredjekedja och kriga för att undvika nedflyttning, speciellt med tanke på hur "mañana" han sett ut i HA:s serielunk. Det är enklare att se Rödin i den rollen dock, han har slitit hund hela säsongen.

Om Scott inte lägger av så är han ju en perfekt fjärdecenter i SHL, för bättre än så kommer han nog inte att vara om man ska ta nuvarande säsong i beaktande. Hade helst sett Vesel som fjärdecenter, men som du säger har ju Scott kontrakt så det uppstår lite problem på centerpositionen i den lägre delen av hierarkin, även om Scott numera används som ytterforward tycker jag att han bör spela center. Det är där han är som bäst. Tror dock man vill behålla Vesel och Scott får lira vinge i fjärde.

Nu höll jag nästan på att droppa en laguppställning ändå, men som sagt, det är bättre att invänta finalspelet eftersom allt blir så jäkla fel annars.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag tror säkert att Scott och Brynäs kan komma överens om att avsluta kontraktet utan några större problem om det är vad båda känner är rätt även om det är ett år kvar på kontraktet. Detta utan att det blir några större konflikter varken inifrån (i laget) eller utifrån (bland supportrar). Scott fyller ändå 36 i år och blir ju knappast yngre (blir alltså 37 nästa säsong).

Rödin blir ju "bara" 34 i år men Scott tror jag accepterar en roll längre ned på ett annat sätt än vad Rödin gör. OM det är så att vi tar oss upp skulle det inte förvåna mig om båda lägger skridskorna på hyllan och blir ihågkomna som hjältar. Blir det så att vi inte går upp tror jag säkert att båda kan bli kvar en säsong till för att hjälpa till.

Har så klart inga som helst belägg för detta utan det är bara vad jag tror och det behöver inte alls vara rätt här så klart.
Kommentera