Brynäs IF

722746 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2690357

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag tror säkert att Scott och Brynäs kan komma överens om att avsluta kontraktet utan några större problem om det är vad båda känner är rätt även om det är ett år kvar på kontraktet. Detta utan att det blir några större konflikter varken inifrån (i laget) eller utifrån (bland supportrar). Scott fyller ändå 36 i år och blir ju knappast yngre (blir alltså 37 nästa säsong).

Rödin blir ju "bara" 34 i år men Scott tror jag accepterar en roll längre ned på ett annat sätt än vad Rödin gör. OM det är så att vi tar oss upp skulle det inte förvåna mig om båda lägger skridskorna på hyllan och blir ihågkomna som hjältar. Blir det så att vi inte går upp tror jag säkert att båda kan bli kvar en säsong till för att hjälpa till.

Har så klart inga som helst belägg för detta utan det är bara vad jag tror och det behöver inte alls vara rätt här så klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Om Scott accepterar att vara kvar i en utfyllnadsroll så kommer han att vara en utfyllnadsspelare av toppklass oavsett division. Tror hans spel passar bättre i SHL än i HA, dessutom ökar det chanserna att behålla Benn. Det viktiga blir att komplettera med snabba och hungriga spelare som exempelvis Kopacka och Robertsson.
Kommentera