Brynäs IF

724837 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2700988

Sv: A propósito de nada
Jockster : I grunden är väl det ganska självklart. Vi har Rödin och Larsson som sitter på löner för toppkedjor. Indrasis ryktas också tjäna riktigt bra. Ölund kommer inte ha en lön för en spelare för fjärdekedjan. Därtill ska Silfverberg och Lindblom in. Åtminstone Lindblom kommer få en stor lön.
Hur ska man då kunna värva tre till spetspelare till fowardssidan som du ger utrymme till i laget? När vi dessutom ger bort sex miljoner i fallskärm till Oskarshamn?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag vet inte hur Brynäs budget ser ut inför säsongen så kan inte uttala mig om den. Antar att du har bra koll på den då du uttalar dig om att det är omöjligt att värva spets. Helt övertygad om att samtliga spelare som stannade kvar gick ned rejält i lön inför HA säsongen och de lär knappast få några stora löneökningar inför denna säsongen då samtliga nått sin peak inom elitidrotten. Rödin, Larsson m.fl kommer nog att få lön därefter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Genom fansens värvning på 3-4 mille 👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster: detta är ett stort problem för Brynäs. i senaste podden Nedsläpp Brynäs så togs jämförelsen mellan Brynäs och Skellefteå upp. Skellefteå värvar ungt och billigt och lyckas!
Brynäs värvar hemvändare av Brynäs spelare som en gång var grymma och nu svalnat men bär upp en mycket hög lön i Brynäs och äter då alltså upp en stor del av spelar budgeten.

Jag skulle gå på Skellefteå spåret....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: En ny toppcenter, Larsson och Ölund blir en bra centeruppsättning, tillsammans med någon som är mer av en breddspelare. Där hade man definitivt kunna tryckt in Måns Carlsson eller Linus Eriksson, även om han säkert blir svår att få loss från Djurgården. Larsson är alldeles för bra för att vara tredjecenter, så att värva två toppcentrar kan ändå inte vara en prioritet.
Kommentera