Brynäs IF

724837 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2701058

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag vet inte hur Brynäs budget ser ut inför säsongen så kan inte uttala mig om den. Antar att du har bra koll på den då du uttalar dig om att det är omöjligt att värva spets. Helt övertygad om att samtliga spelare som stannade kvar gick ned rejält i lön inför HA säsongen och de lär knappast få några stora löneökningar inför denna säsongen då samtliga nått sin peak inom elitidrotten. Rödin, Larsson m.fl kommer nog att få lön därefter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jockster : Jag säger inte alls att det är omöjligt att värva spets. Bara att det inte finns utrymme för tre spetspelare framåt utöver dom vi redan har på kontrakt + Lindblom. Visst man kan snåla på backsidan och/eller målvaktssidan och då kanske det går, men det vore en underlig prioritering.

Sen vet vi att Rödin, Larsson, Ölund, Bertil gick ner i lön i hockeyallsvenskan. Men dom satt fortfarande på höga löner för hockeyallsvenskan. Och den person som är mest insatt i löner och budgetar i Sverige (Johan Svensson) har själv sagt att dessa spelare går upp i lön nu enligt deras avtal. Det var lite de som var dealen, dom offrar lite lön i hockeyallsvenskan, men får tillbaka vid uppgång. När dom har peakat eller inte speglar inte avtalen i det här fallet.

Tro mig, hade tyckt det vore fantastiskt att kunna värva på som du önskar, men det finns ingen rimlighet i det utifrån vad vi faktiskt vet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : Johan Larsson är i mina ögon fortfarande en toppspelare i SHL. Inte direkt lastgammal heller, så han kommer nog lyfta en lön runt 300k
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : "Helt övertygad om att samtliga spelare som stannade kvar gick ned rejält i lön inför HA säsongen och de lär knappast få några stora löneökningar inför denna säsongen då samtliga nått sin peak inom elitidrotten. Rödin, Larsson m.fl kommer nog att få lön därefter. "

Klart som korvspad att gubbarnas kontrakt innehåller procentuella löneökningar vid spel i SHL. Skulle tro att dom återgår till lönen dom hade säsongen innan vi åkte ur, eller där i kring iaf. Det är nog minst 200k/mån på samtliga (Larsson säkert 300k). Sen hade inte spelarna du nämner några dåliga löner i år heller, om det man hört i poddar den här säsongen verkligen stämmer.
Kommentera