Brynäs IF

716327 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702679

Sv: A propósito de nada
När man läser expressen om att man vill ha in tre backar till. Räknar man då in förlängningar som dem tre backarna så ser det ut såhär.

Djoos - Ny
Kinnvall - Berra
Lindstein - Cukste/Benn
Larsen
Johannesson

Nya in blir då Djoos och en ny back plus att man förlänger med Cukste eller Benn. Då är man uppe i tre backar till. Frågan är då om Larsen räcker som sjundeback. Förlänger man istället med både Benn och Cukste så är man då uppe i 4 backar till. Personligen tycker jag 4 backar in är det bästa och låna ut Larsen och Johannesson, därmed spela Cukste som sjunde till en början.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
William2325: Lyckas vi behålla Benn så tycker jag han är given jämte Djoos(?) i första backpar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
William2325: Håller med om att fyra backar borde in (om vi räknar med Cukste & co). Det jag saknar är en högerfattad tvåvägsback i uppställningen. I uppsättningen är bara Kinnvall rightare, vi behöver en till.

Återigen vänder jag blickarna overseas och till AHL. Phil Myers tycks vara ledig. Hade ett par hyggliga säsonger i Flyers men det var 3-4 år sedan. Han har under senaste säsongerna hamnat i skymundan i Tampa och huserat i AHL. Storvuxen i bra ålder, bra skridskoåkning, allround, 27 år och inget riktigt genombrott i NHL. Om inte Benn kommer tillbaka är han en gubbe lämpad som spelare i första backparet. Oskar Lindblom spelade samtidigt med honom i Flyers så kanske går att övertala, men billig lär han inte vara

www.eliteprospects.com/player/223515/philippe-myersn
Kommentera

Sv: A propósito de nada
William2325: Den här grabben kanske vore något. Leksand har 8 backar på kontrakt så vetetusan om de tar tillbaka honom.
Kommentera