Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702704

Sv: A propósito de nada
William2325: Lyckas vi behålla Benn så tycker jag han är given jämte Djoos(?) i första backpar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: "Lyckas vi behålla Benn så tycker jag han är given jämte Djoos(?) i första backpar."

Leker lite Ep-scout och kollar vilka AHl-backar från Sverige som finns som kan tänkas vända hem och isf spela med Djoos i första backpar (om man söker nytt första backpar). alla dessa spelares kontrakt går ut.

-Jacob Larsson - spelat länge i USA och väldigt få matcher i NHL de senaste säsongerna. Spelade med Frölunda i SHL men kommer från Ljungby. Kanske för högprofilerad för Brynäs. Spelade med Silfverberg i Anaheim

-Markus Björk - Slog ju igenom i Brynäs och inte spelat i NHL på hela året. Kontraktet går ut och kanske vill vända hem/har svårt att få nytt kontrakt.

- Simon Lundmark - Spelat 3 säsonger i AHL utan att ha gjort något NHL-framträdanden. Kanske lite ung att vända hem. Spelat i SHL med LHC, så kanske det naturliga valet. Från Sthlm från början.

-William Lagesson - Spelat i över 10 år i NHL/AHL. Inte riktigt tagit plats i NHL och kanske ger upp som 28:åring när kontraktet går ut. Från Göteborg men inte spelat i Frölunda på länge och var utlånad till Djurgården från USA. Kanske för högprofilerad för BIF.

-Victor Söderström - Kanske för tidigt att vända om men inte tagit plats i ett av de sämre lagen i NHL. Arizona flyttar till Salt Lake City och kanske blir det inte lika mycket prestige att hålla kvar en första rundare då? Kan kanske få kontrakt på annat håll men kan kanske lika gärna tänkas börja om i Sverige
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Ja, det är svårt att se hur istiden ska räcka till för fler klassbackar än fyra (Djoos, Benn, Kinnvall, Bertil). Samtidigt är Gällstedt oväntat tydlig med att han vill ha in en till right-back som kan spela PP, antagligen som ett komplement till Kinnvall, men å andra sidan kanske det inte behöver vara en högprofilerad spelare spelare som slukar massa istid i alla spelformer. Men vetetusan om Benn verkligen blir kvar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Om jag inte minns fel så var Lindbloms största styrka att han var fruktansvärt stark vid sargerna och vann i princip alla dueller.
Kommentera