Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702768

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: jag håller med i ditt resonemang i stort. Du skriver att vesel var vår bäste center. Varför ska då Larsson men särskilt ölund spela högre upp i laget helt plötsligt? Det rimliga är väl att ölund blir fjärde center och Larsson eller vesel tredje?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Han skrev väl: ” Johan Larsson har en större förmåga att driva spelet och förtjänar ändå en högre ranking i SHL förstås”

Mvh
Avd Märka Ord 🙂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Tror man måste tänka bort Larsson när man resonerar kring centrarna. Han var överkvalificerad för HA och den klart bästa centern i ligan. En sån spelade hade ju aldrig spelat i HA under normala omständigheter.

Jag skulle säga att Vesels vara eller icke vara ytterst kommer handla om hur mycket pengar man vill lägga på en breddspelare, eller rättare sagt hur man vill fördela resurserna i de olika hierarkierna. Det blev inte bra Brynäs senaste SHL-säsong när man prioriterade ner fjärdekedjan, det funkade i HA, men som Gällstedt var inne på häromdagen har SHL-lagen fyra bra kedjor - och det måste Brynäs också ha. Däremot kanske det är lite väl lyxigt med en spelare som Vesel (eller Ölund) i fjärde?

Vesel är inte svindyr med SHL-mått mätt men knappast en lågbudgetspelare heller. Flera allsvenska topplag är säkert beredda att göra honom till en av sina bäst betalda spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sen på bollen men intervjun av Oskar på BIFs hemsida: Fick ett MYCKET bra intryck av Oskar.
Inte förvånad men ändå så kul att lyssna på honom.
Välkommen hem!!!!! ❤️
Kommentera