Brynäs IF

724412 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2704057

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja, det måste in backar som är defensivt skickliga också. Åtminstone en men gärna två. Och då menar jag defensiva backar som håller än högre nivå än Cukste, med all respekt för honom så är han inte mer än en sjundeback i SHL. Även om Cukste blev en publikfavorit så tror jag att Brynäs hade hoppats på mer från honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: personligen har jag inga problem att ha cukste som 7-8 back. Alternativet att ta in en back i tredje backpar är väl typ att värva från allsvenskan? Då tar jag hellre cukste som man vet vad han kan, passar in i gruppen och har spelat bra med lindstein och dessutom höjde sig när det gällde som mest.

Cukste spelar ändå vm, inte många allsvenska backar som gör det.

Tycker Brynäs är i ett läge där man bör chansa så lite som möjligt och ceda är ändå en ganska stor chansning skulle jag säga

Lite samma tänker jag om vesel vs Karlsson. Visst, Karlsson gjorde 10 poäng mer än vesel i serien, men jag tycker inte det är givet att han kommer funka bättre i shl för det. Då behåller jag hellre vesel, som man vet vad man får av, än att chansa med någon annan i en tredjekedja.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Cukste var ju dock som bäst när det gällde som mest, i slutspelet. Säger något om hans karaktär om inte annat. Men håller med om att han är svag på pappret i SHL. Speciellt när grundserien kommer vara det absolut viktigaste i år.
Kommentera