Brynäs IF

724405 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2704244

Sv: A propósito de nada
IronKrook: Det är klart att O'Neills ålder innebär att han inte är den perfekta värvningen. Samtidigt är det svårt att säga om man vill ha honom eller inte när man inte vet alternativen, om han nu överhuvudtaget är ett alternativ. Det är trots allt uppenbart att han är en bra hockeyspelare som borde tillföra mycket.

Växjö hade en amerikan som hette Dan Sexton för några år sedan, tycker hans CV påminner lite om O'Neills. Man kunde se att han var en klasspelare men det var ju inte så att han dominerade i SHL på ålderns höst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Är som sagt inte principiellt mot värvningar av en enskild, äldre spelare som O’Neill. Är emot att truppen riskerar bli för tunn om vi hamnar på 14 forwards 8 backar (som det snackats om i GD-intervjuer med Alcén bl a) och över hälften är 30 plus och där 5 av dessa är bland tilltänkta topp 6 forwards och om sedan några skador uppkommer på hösten.

Tror inte nödvändigtvis att det blir så, men hoppas gärna på några breddförstärkningar också utöver de som diskuterats hittills (Djoos, förstecentern, ytterforward, diverse förlängningar). Blir smått nervös av att läsa laguppställningar med Kasper Larsen som sjunde back, och lillebror Linus Lindblom som 13:e forward. De höll knappt genomsnittlig HA-standard enligt mitt hockeysinne.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Glömmer aldrig Dan Sexton. Mest för att det provocerade skiten ur mig att han spelade med tröjnummer femton.
Kommentera